ECHIPA

cine suntem

Veterani din domeniul bancar și agricol, aici pentru tine! 

Acționarul MAXCREDIT FINANCE IFN este MAXAGRO, un lider din sectorul agricol din vestul țării, cu un sfert de secol de activitate pe piața din România. Echipa MAXCREDIT FINANCE IFN însumează zeci de ani de experiență în domeniul bancar, fiind formată din specialiști din top management, cu portofolii de clienți valoroase și cunoștințe avizate financiare, legislative și de creditare. Împreună, îți înțelegem cu adevărat nevoile și devenim partenerii tăi de bază în creșterea business-ului. 

N

Selcuk SENKAYA

Director General

Experiență vastă în creare și implementare strategii de dezvoltare, crearea de noi linii de afaceri.

Atribuții în dezvoltarea echipelor de vânzări, instruire, mentorat și promovat în diferite poziții de conducere în toate diviziile băncii.

Peste 10 ani de experiență bancară și financiară.

N

George Manole

Director General Adjunct

Experiență bancară comercială de peste 22 de ani: dezvoltarea și managementul portofoliului de clienți Large Corporate, dezvoltarea portofoliului de clienți IMM, cross selling
pentru toate produsele băncii.

Experiență în domeniul imobiliar și finanțarea proiectelor, închiderea cu succes a unor tranzacții importante de Real Estate.

N

Adriana Zaharia

Director Risk

23 de ani de carieră în cadrul Băncii Naționale a României, în funcții de inspector și supervisor.

Vastă experiență în supervizarea instituțiilor de creditare, din punct de vedere al legislației emisă de BNR (raportări, prevenire spălare bani, conformitate, monitorizare indicatori și riscuri semnificative)

Expertiză pe partea riscului in creditare: evaluarea situațiilor financiare ale clienților, a capacității de plată, a ratingului, precum și a altor riscuri ce apar în procesul de creditare.